Ja tänään Tampereella vuorostaan treenailemassa. Keli oli hyvä, ei satanut, vaikka harmaata olikin. Ei siis voi syyttää ainakaan keliä!

Seuraaminen oli yli-innokasta, Tui jopa tuli hieman eteeni, mikä on todella harvinaista. Muuten kyllä hyvin piti kontaktin ja oli ainakin innokasta! Myös perusasennot otettiin hyvin, eikä jääty seisoskelemaan. Lisäksi sitten liikkeestä maahan, istumaan ja seisomaan. Maahan ja istumaan meni hyvin ja nopeasti, mutta seisominen tuottikin ongelmia. Otin seisomisen istumisen jälkeen heti, joten Tui yritti istumista sitten tarjota. Käsiavulla kuitenkin otettiin pari kertaa ja hyvin seisoi lopulta.

Luoksetulo olikin katastrofi, Tui ei pysähtynyt seisomaan vaan hiippaili eteenpäin ja lopulta tarjosi kumartamista minulle. Noh...uudestaan vain ja pelkästään sitten seisominen ja sekin lelulla. Eli lelu lensi samalla kun käsimerkin annoin. Ilman lelua ei enää edes kokeiltu. Nooh..tuskin tuosta suurempaa ongelmaa on kuitenkaan tulossa.

Ruudussa sama ongelma hieman kuin Roihulla. Tosin Tuitun jäädessä pöllöilemään kutsuin sen takaisin ja otin uudestaan. Toinen yritys menikin jo paremmin ja kolmas sitten jo hienosti! Tunnari meni ihmeellisesti, Tui kyllä haisteli hyvin, mutta tuntui jotenkin olevan ulapalla hommasta ja yritti palata ilman kapulaa. Uudestaan vain yrittämään ja sitten jo löytyikin oikea! Toisella kerralla sitten löytyikin heti. Huomasin kyllä Tuitun kiinnostuksen toista bortsua kohtaan joka treenasi samalla, mutta siitä huolimatta olisi homman pitänyt jo toimia. Ota nyt selvää taas näistä viirauksista.

Ei siis kovin onnistuneet treenit, mutta treeniä kuitenkin! Huomenna sitten taas LeVeK:n treeneihin, jos ei sada vettä ihan kaatamalla.