Jäi sunnuntain treenit raportoimatta, jaksoin vain kirjoitella Roihun osuuden, joten aloitellaan Tuin sunnuntain treeneistä.

Tuitulla oli taas intoa vaikka muille jakaa! Kentällä olimme ainoita (ellei kouluttajaa lasketa mukaan). Tuittu aloitti treenit syöksymällä pussaamaan kouluttajaa, mikä ei minua miellyttänyt. Noh...käskyllä takaisin ja kyllähän tuo tuli (tosin ei välittömästi). Luvassa oli askelluksia, mitkä menivätkin oikeastaan aika hyvin. Tuittu tosin ottaa hirmuisen herkästi minun kropastani apuja, tai korjaa heti jos itse heilun väärään suuntaan. Pitää itse olla tarkkana miten liikkuu.

Hyppynoutoa otimme pitkästä aikaa ja hienostihan tuo meni. Ei mitään ongelmia Tuitun puolesta. Minulle tosin tuli sanomista kuinka otan Tuitulta kapulan suusta, joten tätä täytyy minun hieman harjoitella. Sama oli tunnarin luovuttamisessa, minä sähläilin. Tunnarissa tuli ongelma kun Tui meni mieluummin taas moikkaamaan erästä ohjaajaa (ihana Jarkko!). Uusi käsky ja Tui haki ihan oikean kapulan. Silti on taas alkanut ärsyttämään tuo ihmisten ihanuus, eli pitää rynnätä pussailemaan. Tästä pitää tehdä jotenkin loppu.

Ruutua otettiin pari kertaa, todella pitkältä matkalta ja ohjaaja oli heiluttelemassa lelua ruudun takana ja heitti sitten Tuille sen palkaksi. Omasta mielestäni kuitenkin jatkamme nyt lelun jättämistä vain tuonne ruudun taakse ja vahvistamme sitä kautta ruutua.

Olimme myös eilen treenailemassa. Aloitimme paikkamakuulla, mikä menikin hyvin, kunnes Tui pomppasi lopussa ennakoiden istumaan, joten takaisin maahan ja siitä sitten vapautus. Ei olla paljoa Tuittua otettukaan istumaan paikkamakuun jälkeen, juurikin tuon ennakoimisen takia...pitänee siis lopettaa melkein kokonaan.

Tunnari kokeiltiin taas, tavallaan paremmalla menestyksellä. Ensimmäisellä kerralla Tui nappasi ensin väärän kapulan suuhun, mutta vaihtoi sitten oikeaan. Toisella kerralla hienosti oma kapula. Tuo toisten kapuloidenkin nosteleminen on ihme juttu, aina sitä ei tehdä, ei ole tiettyä kaavaa milloin Tui nostaa väärän kapulan ensin.

Kaukojakin otettiin vähän, mutta tuntui neito vain olevan hieman liian innokas. Seisomista tarjosi useammankin kerran ilman syytä, otettiin nimittäin vain istu-maahan vuorottelua.

Perjantaina sitten taas Even kanssa treenailemaan, lauantaina näillä näkymin sitten BC-treenit.