Tänne ei olekkaan tullut kirjoiteltua hetkeen. Mitään ihmeempiä ei ole tehtykkään. Hieman tokoiltu ja agiliidelty.

Viime sunnuntaina käytiin lumimyräkällä treenailemassa vähän. Paljoa ei silloin otettu, lähinnä vain kaukoja, luoksetulo pysäytyksellä ja hieman seuraamista. Mukavasti meni sunnuntaina.

Muuten ollaankin viikko otettu rennommin. Eilen käytiin agilityssa ja kyllä vauhtia piisasi! Kuitenkin loppujen lopuksi meni aika hyvin. Ensin lämmiteltiin kepeillä ja putkella, sitten otettiin muutamia hyppyjä ja rengas, sekä hieman puomia ja keinua. Keinulla kerran Tui ei pysähtynyt kontaktille, mutta muuten hyvin. Kunhan minä muistaisin vain pitää selän suorana ja ohjata kunnolla, enkä sekoilla itse, niin Tuittukin menisi paremmin. Rimat ovatkin alkaneet pysyä ylhäällä, pari tippui eilenkin, mutta ei pahasti.

Tänään käytiin tokoilemassa Tampereella. Otettiin ruutua, Tuittu näki kun vein lelun ruutuun ja hyvin meni parilla kerralla. Metallinoutokin meni aika hienosti, hieman nirsoili nostaessa kapulan, mutta hyvin kuitenkin toi sivulle asti.

Kaukoja otettiin vain istu-maahan ja hienosti nousi jokaisella käskyllä! Ei edes ensimmäinen nousu teettänyt ongelmia. Seuraamiset meni hienosti ja innolla! Liikkeestä maahanmenokin meni pitkästä aikaa todella nopeasti ja hyvin, yleensä kun Tui on nykyisin jäänyt istumaan maahanmenon sijasta. Lisäksi tunnaria, hieman nurmikkoon piilotettuna. Hienosti toi, oikein innolla ja iloissaan :) tähän me pyritäänkin.

Huomenna pitäisi mennä taas oman seuran treeneihin, saa taas ottaa hieman ohjattuna.